Eti Bakır Watson Marlow Qos Kurulumu

Türkiye’nin en büyük konsantre bakır üreticisi olan Eti Bakır A.Ş. Giresun-Lahanos tesisine 5 adet Watson Marlow QDos kimyasal dozlama pompası kurulumunu ve SCADA bağlantılarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Dozlaması yapılan kimyasal reaktifler arasında metil izobütil karbinol ve AEROPHINE 3418A kimyasalları bulunmaktadır.

Yüksek performanslı Watson Marlow QDos pompaları, herhangi bir valfe veya yardımcı ekipmana ihtiyaç duymadan kimyasalları diyaframlı pompalardan çok daha yüksek kesinlikte dozlamakta ve maliyetleri diyaframlı pompalara kıyasla minimumda tutmaktadır. Ayrıca diyaframlı pompaların hava alması sonucu ortaya çıkan arıza durumu QDos model pompalarda tamamen giderilmiştir.

Maden tesislerinde gerçekleştirdiğimiz başarılı demo çalışmaları ile QDos modelinin diyaframlı pompalara karşı üstünlüğünü kullanıcılara satınalma sürecine başlamadan önce göstererek, bütün soru işaretlerini ortadan kaldırıyoruz.

Tüm Eti Bakır A.Ş. Giresun Lahanos tesisi yetkililerine bizi tercih ettikleri için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.