BioExpo 2023 Yaşam Bilimleri Fuarına Katıldık‍

Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 25-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenen BioExpo Yaşam Bilimleri Fuarını başarıyla tamamladık. İlaç, gıda, kozmetik ve çevre sektörlerinin yanı sıra akademinin de büyük ilgi gösterdiği bu fuarda üç gün boyunca ziyaretçilerimizleydik.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 25-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenen BioExpo Yaşam Bilimleri Fuarını tamamladık. Siz değerli ziyaretçilerimizle yüz yüze ve uzun uzun görüşme fırsatı bulabildiğimiz bu üç gün son derece verimli geçti.

Standımızda yer verdiğimiz optik temas açısı ölçen Biolin Scientific Attension Theta Lite’a; yüksek performanslı flash kromatografi çözümleri sunan Biotage Selekt’e; tıbbi Ar-Ge çalışmalarına öncülük eden ekstrüzyon temelli 3boyutlu biyoyazıcı Cellink BIOX’e ve her hacim için özel sıvı aktarım çözümleri sağlayan Watson Marlow Qdos ve 530 Serisine gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bir sonraki BioExpo’da görüşebilmek dileğiyle.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.