Biotage 2024 Distribütör Toplantısına Katıldık

Çözüm ortağımız Biotage firmasının 27 – 29 Şubat tarihlerinde Bangkok, Tayland’da düzenlediği Distribütör Toplantısında “Top Growth” ödülüne layık görüldük.

Şubat ayı sonunda gerçekleşen, ASEAN ve EMEA bölgelerinden bir çok ülkeden katılımın olduğu toplantıda organik, analitik ve çevre pazarlarına Biotage tarafından sunulan çözümler ve stratejiler değerlendirildi. Satış Direktörümüz Bahadır Bayrak tarafından da Extrahera ürün grubundaki faaliyetlerimiz hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca, tüm distribütörler arasında en fazla büyüme oranına sahip olan Terralab, “Top Growth” ödülüne layık görüldü. Bu gurur verici takdirleri için Biotage’a ve bu performansta emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz! Birlikte nice başarılara imza atmak dileğiyle...

İlgili ürünler

No items found.

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.